söndag 22 november 2009

FÖR#¤%&E!!!! IDIOTER!!!


Visst ha man väl känt till och anat att det pågick på krogarna i stan,men nu får det fan va nog!! I helgen drabbades min dotter och hennes arbetskompis av nån idiot eller några idioter som spetsade deras drinkar med droger. VA!!!??? Hade en trevlig kväll med arbetsgänget och sen bar det av till Arken,mitt i allt sa det pang och blev svart tills dom vaknade dagen efter med baksmälla av episka proportioner. Tyckte det kändes lite misstänkt att det blev sån dunderfylla mitt i allt och dom lämnade urinprov för test,och mycket riktigt!! Provsvaren visade en mix av Suboxone,Amfetamin och Extasy!!! Va i helvete!!

Va ju bara ren och förbannad tur att det inte gick värre än det gjorde, kunde ha slutat hur illa som helst. Dom droppar sina piller eller i det här fallet mosade blandade piller med tanke på provsvaren.Ner i första bästa drink? Eller planerat vilken drink? utan tanke på konsekvenserna. Fan det kunde ju ha dödat nån av dom,tex:överkänslighet eller om nån använde nån annan medicin som inte funkade att blanda med desssa droger. Tacka gud för att det inte vart värre.

Eller dom hade ju kunnat vakna upp nånstans våldtagna och misshandlade eller ännu värre. Man kan ju undra va fan dom har för motiv med sådant här handlande, eftersom inget hände utöver själva drogandet av dom. Jagar kunder? Blev störda när dom skulle föra iväg dom? Eller bara totalt hjärndöda individer, ja det är dom ju förstås som gör såhär. Skulle jävligt gärna ta ett snack med den/dom som gjorde det här och sen skulle dom få dricka en hink av sin egen jävla blandning och efter det låta dom bli hemsläpade av ett gäng på 10 homosexuella 2 meters muskelberg.

Tack så jä¤%&a mycket för ordet!!

3 kommentarer:

  1. Bra skrivet, en hink av sin egen jävla blandning är va dessa jävla knarkar idioter är värda.. Jag pratade med en vännina och hon hade berättat till sin kille va som hänt. Och han sa ett de där är ju en sån jävla blandning. Typ en så kallad bomb. Alltså en våldtäkts drog.. Så fy fan vilken jävla ängla vakt vi då ändå hade. Att vi båda kom hem "oskadda" Men nog finns de onda svin på denna lilla Ö! Fy fan, man kunde ju dött..
    Alla knarkar as kan ta en överdos och dö!

    SvaraRadera
  2. Ja det är det som är mysteriet men på samma gång en jävla tur i oturen att dom inte gjorde nåt mera.Hoppas du mår bättre idag.

    SvaraRadera
  3. Ja vi hade nog verkligen tur i oturen. Så nu blir det nog inga fler drinkar på Arken. Hjärtklappning har man haft så de heter duga, och sen psykist är de ju jätte tungt att veta att en annan människa har bestämt över min kropp. De känns ju som ett övergrepp. Men man skall väl så småningom börja må lite bättre snart!

    SvaraRadera