tisdag 24 november 2009

Visst FAN!! har storleken betydelse!!

Ja ni tror väl att det bara är att beställa korv och sen är allt frid ooch fröjd,ha ha!!Men så här ser det ut mer eller mindre varje satans dag! Man skulle kunna tro att dom efter 40-50 års tillverkning av wienerkorv skulle kunna få dom någorlunda lika,men nej!!! Kan ibland va så jävligt att på 150kg så är inte en satans korv lika stor,och hur kul är det när man skall servera det åt kunderna?

Och säger man nåt så ser alla ut som ????tecken,va nä det måste va nåt fel på....och här kan det skyllas på allt från dåligt väder till nån stackars fårfarmare på New Zeeland. Men hur skulle det va och kolla upp idioten vid korvsprutan? Han måste va både blind och ingen känsel i händerna,satan va trött jag blir!! Skicka ut fanskapet på stan och kratta löv istället!!

Men med guds hjälp och ett par vredesutbrott så brukar det reda upp sig till sist. Så alla får sina korv m bröd som alltid. Men utan att man ska va förbannad var och varannan dag går det inte. Nu ska jag andas i påse en stund innan jag fortsätter med dagens mödor. Håll igång!!

Ps: Och som rubriken säger,det gäller i alla sammanhang. ;-)

2 kommentarer:

  1. hehe ja man kan undra hur de lyckas...

    SvaraRadera
  2. Tja... Kanske någon med kort stubin sprutat korvarna, maybe försökt skriva s.o.s. med dom, 3 korta 3 långa 3 korta... Trist såntdär...

    SvaraRadera